Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Polityka prywatności

1. Ogólne zasady i pliki cookies.

 

Zgodnie z obowiązującym prawem, każdy sklep internetowy w jasny sposób musi informować o wykorzystywanych w nim plikach cookie oraz polityce prywatności

  Niniejsza polityka dotycząca plików cookie odnosi się do wszystkich stron internetowych oraz aplikacji na urządzenia mobilne, należących do SOPSI, z siedzibą w Częstochowie, ul. Olsztyńska 174, Częstochowa 42-202, NIP: 9492175789, REGON: 366078174, e-mail: shop@sopsi.com.pl lub sopsi.kontakt@gmail.com

  Przez korzystanie ze stron i aplikacji wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek zgodnie z tą polityką. Jeżeli nie zgadzasz się na używanie przez nas plików cookie, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki w odpowiedni sposób lub zrezygnować z używania stron oraz aplikacji.

 

Co to są ciasteczka?
Ciasteczka (ang. cookies) to niewielkie pliki, zapisywane i przechowywane na twoim komputerze, tablecie lub smartphonie podczas gdy odwiedzasz różne strony w internecie. Ciasteczko zazwyczaj zawiera nazwę strony internetowej, z której pochodzi, "długość życia" ciasteczka (to znaczy czas jego istnienia) oraz przypadkowo wygenerowany unikalny numer służący do identyfikacji przeglądarki, z jakiej następuje połączenie ze stroną internetową.

 

Do czego używamy ciasteczek?
SOPSI używa ciasteczek w różnych celach: by strony i aplikacje działały szybciej i by były łatwiejsze w użyciu, aby lepiej dopasować treści i reklamy do twoich oczekiwań i zainteresowań oraz do zbierania anonimowych, zagregowanych statystyk, które pomagają w poprawianiu funkcjonalności i zawartości stron i aplikacji. Używając ciasteczek w wyżej opisany sposób nigdy nie identyfikujemy tożsamości użytkowników na podstawie informacji przechowywanych w ciasteczkach.

 

2. Przetwarzanie danych osobowych.

 

Wszystkie gromadzone przez nas dane osobowe wykorzystujemy tylko do realizacji złożonych zamówień lub w celu informowania o aktualnych promocjach i wszelkich przecenach w sklepie internetowym prowadzonym przez firmę SOPSI.

W każdym momencie masz możliwość wglądu oraz zmiany swoich danych osobowych. Dane te przetwarzane są zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych. Administratorem Państwa danych osobowych jest firma SOPSI Katarzyna Natkańczyk z siedzibą w Częstochowie, przy ulicy Olsztyńskiej 174, 42-202 Częstochowa. Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29.09.1997 ( Dz. U . nr 133 poz 883).

Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo a dostęp do bazy danych posiada jedynie Administrator.

Jeżeli Klient, korzysta w Sklepie Internetowym ze sposobu płatności elektronicznych lub kartą płatniczą Administrator udostępnia zebrane dane osobowe Klienta, tylko wybranemu podmiotowi obsługującemu powyższe płatności w Sklepie Internetowym.

Każdy klient w razie potrzeby ma prawo oraz możliwość zmiany danych osobowych, odświeżenia lub usunięcia z bazy.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl